Praktische vragen

Maak eenvoudig een account aan

Bij het bestellen van een online workshop, vragen wij je na het afrekenen om een account aan te maken. In dit account vind je alle informatie over de je workshop(s) en de mogelijkheid om de opname achteraf te bekijken. Deze opname kan je hier zes maneden lang onbeperkt terugkijken.


Bevestiging en factuur via e-mail

Na het voltooien van je betaling ontvang je een bevestigingsmail met een overzicht van je aankoop. Zodra je bestelling is verwerkt, ontvang je een e-mail met de factuur.


Toegang tot je account in het online leerplatform

Had je nog geen account op https://academy.neurographicacenter.be/?

Zodra je bestelling is verwerkt, ontvang je nog een e-mail met als onderwerp "Welkom bij Neurographica Center Belgium".

Kun je deze mail niet vinden? Check dan je spambox! 

Had je wel al een account op het online leerplatform van Neurographica Center Belgium?

Dan wordt de toegang tot de workshop automatisch aan je verleend. Je hoeft dus alleen nog maar in te loggen op het leerplatform https://academy.neurographicacenter.be/ en onder het tabje "Workshops" naar je workshop te gaan.


Online workshops op Zoom

Wij gebruiken het programma ZOOM voor onze live online workshops.  Je ontvangt een aantal dagen voor de workshop de link via e-mail.

Terugkijken van opnames. Of als je er niet live bij kunt zijn

Je kunt je de opname van workshops op een later tijdstip rustig terugkijken in het online leerplatform. Van workshops die al live zijn geweest is er één week na de live datum een replay video beschikbaar in je account op het leerplatform.  Je krijgt zes maanden de tijd om hun onbeperkt te volgen in je online leeromgeving. Het feit dat je niet live aanwezig kunt zijn, is geen geldige reden voor annulering.