Wat doet Neurographica met een mens?

Zij leggen het je uit en laten jou hun resultaten zien

Na een sessie keer je huiswaarts met een gevoel van vervulling en verrijking

"Neurographica neemt je op een vloeiende manier mee naar de grenzen van je comfortzone. Zonder dat je er erg in hebt, verricht je diepgaand innerlijk werk terwijl je simpelweg tekent. Gedurende enkele uren ben je volledig gefocust op je vel papier, waarop lijnen, cirkels, afrondingen en kleuren zich ontvouwen. De impact van een neurographicasessie voelt als een verkwikkend bad in je eigen innerlijke wereld, zonder de noodzaak van vele woorden. Na een sessie keer je huiswaarts met een gevoel van vervulling en verrijking. 

Aleksandra belichaamt Neurographica. Op een professionele en toegewijde manier leidt ze je door het neurographische proces. Ze voorziet de nodige uitleg waar nodig, maar biedt vooral ervaringsgerichte begeleiding. Aleksandra’s passie voor Neurographica is voelbaar en werkt aanstekelijk, waardoor je de diepte en grenzen van je eigen binnenwereld verkent in een sfeer van rust en vertrouwen. Het is een bijzondere reis die je niet alleen dichter bij jezelf brengt, maar ook inzichten biedt in wie je bent en waar je vastloopt."

-Sofie

Doortastend en accuraat

"Ik heb Aleksandra Staal meegemaakt in een aantal digitale Neurographica workshops en in online coaching sessies en cursussen, individueel en in groepsverband. Zij heeft een rustige uitstraling en legt dingen duidelijk uit.

In elke setting begin je onbewust te tekenen en begeleidt Aleksandra je stap voor stap door een proces waarin je gaandeweg de rode draad gaat zien en zo tot bewustwording en bij nieuwe inzichten komt. Zij biedt een veilige omgeving, is integer, deskundig, nuchter en accuraat. Ze weet goed op situaties in te spelen en kan snel en goed schakelen.

Ik heb haar ervaren als doortastend in het stellen van vragen en/of het geven van feedback, en dat alles op een respectvolle manier."

- Simonne

Een snelweg naar je onbewuste

"Onlangs heb ik de take-offcursus bij Aleksandra gevolgd van Neurographica. Het heeft veel indruk op mij gemaakt. Vroeger heb ik wel eens creatieve therapie gevolgd, maar dat was vooral het ontladen van emoties. Neurographica gaat veel dieper. Stap voor sta neemt Aleksandra je bij de hand om je in te wijden in het proces van Neurographica.

Voor mij persoonlijk is neurographica een snelweg naar je onbewuste; waardoor je je overtuigingen kunt veranderen en nieuwe helpende overtuigingen neer kunt zetten. Wat ik als zeer bevrijdend heb ervaren.

Kortom het was voor mij een waardevolle weg, die ik zeker nog verder wil verdiepen!"

- Marjolein

Hoopgevend, helend, inzichtelijk, opluchtend

"Hoopgevend, helend, inzichtelijk en opluchtend. Je krijgt ruimte om naar gedachten te kijken die opduiken tijdens het tekenen. Een neurografische tekening maken is één ding en er komen inzichten. Met begeleiding gaat het allemaal dieper, breder en efficiënter. Aleksandra is de spiegel van het onderbewustzijn. Een veilig gevoel is wat Aleksandra hier biedt, samen met een arendsoog voor innerlijke beperkingen. Ze stipt ze aan en vraagt je om hier naar te kijken. Alles wat opduikt in de sessies, emoties, gevoelens, overtuigingen, mag er allemaal zijn en een plaats krijgen."

-Iris

Bewustwording en nieuwe inzichten

"Sinds een jaar volg ik bij Aleksandra een Neurographica-coaching traject. Zowel de achtergrond en visie van Neurographica is ronduit boeiend. Het wordt echter levend gemaakt door de talent- en betekenisvolle, persoonlijke begeleiding van Aleksandra. Ze ademt als het ware Neurographica. Stapsgewijs, via het typische neurografische tekenwerk, werken we rond het bewust worden van wat me blokkeert om er vervolgens doorheen te werken naar waar mijn verlangens liggen. Niet altijd een eenvoudig maar wel uiterst fascinerend proces. Het brengt me de nodige helderheid bij zaken die in mijn leven spelen. Het is eveneens fantastisch te merken dat Aleksandra zowel de focus behoudt en tegelijk blijft inzoomen op wat belangrijk voor me kan zijn. Ze haalt uit wat er getekend wordt, met andere woorden, de nodige info waar ik verder mee aan de slag kan. Sterk aan te bevelen! Dank je Aleksandra, dat je jouw kennis hierbij op liefde- en respectvolle wijze deelt!"

- Luc

Nu heb ik het volledige beeld hoe het eerste algoritme juist in elkaar zit

"Ik volgde de voorbije jaren een aantal workshops neurografie bij verschillende mensen maar miste toch steeds een aantal theoretische kaders en de essentie waar het juist overgaat. Daarom schreef ik me vorige maand in voor deze basiscursus "Neurographica Take-off" bij het Neurographica Center België. Nu heb ik het volledige beeld hoe het eerste algoritme juist in elkaar zit en waar elk onderdeel voor staat. Boeiende materie om verder mee aan de slag te gaan. 

Dankjewel Aleksandra, ik heb er van genoten en ga er zeker mee door. Ik ga verder aan de slag met de workshop en kijk al uit naar een vervolg op deze cursus."

- Anja

Veel meer verdieping, betekenis en een helende werking

"Dank je wel Aleksandra. De "Neurographica Take-Off" cursus was voor mij een hele mooie ervaring die mijn kennis van de neurographica een grondige basis heeft gegeven. De tekeningen hebben voor mij nu veel meer verdieping, betekenis en een helende werking. Nogmaals dank voor de duidelijke en uitgebreide take-off en ik ga het zeker nog eens terugkijken en vaker gebruiken."

- Karin

Vele inzichten gekregen in mijn eigen proces

"Een fijne "Neurographica Take-off" cursus gevolgd. Ruimte, tijd, aandacht en verhelderend.  Vele inzichten gekregen in mijn eigen proces en vooral hoe deze neurografische techniek daarop toe te passen. De lessen nogmaals doen is een uitdaging voor andere thema's. Dank je wel, Aleksandra voor deze mooie gegeven cursus."

- Sylvia

Ik hoor ook graag hoe jij het vond!

Deel jouw tekening en je ervaring door het onderstaande formulier in te vullen. 

null


Ik vind het bijzonder fijn om je tekening te zien en je inzichten en verhalen te lezen!