Voelt als thuiskomen

Mijn naam is Aleksandra Staal.

Toen ik enkele jaren geleden Neurographica ontdekte, voelde het aan als thuiskomen.

Het ligt op het kruispunt van mijn interesse in wat mensen bezielt, mijn opleiding als vormgever en mijn gevoeligheid voor schoonheid. En het speelt in op mijn talent om mensen individueel te begeleiden.

  Neurographica werd in 2014 bedacht en ontwikkeld door architect, doctor in de psychologie en creatief ondernemer Pavel Piskarev.           Aangezien ik zelf ook Russische ben, kwam ik Neurographica vrij snel op het spoor.

                                 Ik volgde een aantal opleidingen bij Pavel Piskarev himself en behaalde zo als eerste in België het certificaat van Neurographica instructeur en Neurographica coach.

Nadat ik een aantal mensen met succes had gecoacht, werd ik uitgedaagd om groter te denken. Zo ontstond het idee om ook in België een Neurographica Center op te richten. Want Neurographica lijkt wel gemaakt voor dit land, waar zoveel flexibiliteit van mensen gevraagd wordt.
null
attest_systemisch-werk

Herteken je wereld

Doorbreek je vastgeroeste denk- en doepatronen, ontdek de kracht in jezelf 

en ervaar de positieve veranderingen in je leven.