Teken de NeuroBoom van je droombedrijf!

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het tekenen van een NeuroBoom van je droombedrijf.


Prijs: €34,95 (excl. BTW)

Duur: 2u30

Opname beschikbaar 6 maanden

*verlengen mogelijk

Koop nu


De workshop is beschikbaar direct na betaling. Je krijgt zes maanden de tijd om hem te volgen.

Waarom deze workshop?

Je ontdekt nieuwe mogelijkheden en groeikansen

 Je wordt bewuster van je doelen

 Je maak je talenten zichtbaar

Je weet wat jij anders kan doen om andere resultaten te bereiken

Waarover gaat de workshop?

We creëerden speciaal voor jou als ondernemer "De neuroboom van je droombedrijf" waarin we op een creatieve manier jouw fijne motoriek inzetten om nieuwe neurale paadjes te creëren in jouw hersenen onder begeleiding van sterke coachingsvragen.


We tekenen samen de neuroboom van jouw droombedrijf. De boom die als metafoor staat voor jouw groei. We maken contact met jouw onderbewustzijn en creëren een nieuw scenario in jouw hoofd. 


Dit is voor jou als jij nu echt jouw droombedrijf wil gaan creëren maar soms vastloopt in je hoofd met allerlei stemmetjes die succes van je bedrijf belemmeren. 

Wat maakt deze workshop anders?

De methode: Neurographica®. We beginnen waar de meeste andere tips en workshops stoppen. Bij de oorzaak: een beperkende overtuiging in het onbewuste brein.

In de workshop leer ik je een aantal principes van Neurographica. 

Je tekent dus niet zomaar een tekening. Je maakt verbindingen op papier die iets vertellen over de neurale verbindingen in je hoofd. Naarmate je tekening vordert, ontstaan er nieuwe verbindingen. Zo krijg je vat op wat er zich in je onbewuste brein afspeelt en ben je onder andere in staat om vastgeroeste patronen te doorbreken.

Dit is wat deelnemers zeggen na de workshop

"Ik best wel wat meer ruimte mag innemen"

Mijn grootste inzicht was dat ik mezelf altijd klein houd en maak, maar dat als ik mijn boom zie, dat ik best wel wat meer ruimte mag innemen en grootser mag zijn.
"Van off-days naar een on-day"
Bedankt voor de workshop. Vond het zeker interessant en ga de replay sowieso nog bekijken. Heb precies vandaag terug ineens mijn afgelopen off-days kunnen draaien naar een on-day. Is het door de workshop of door uw pakketje, Greet, of allebei? Wie zal het zeggen.
"Er is best wel wat losgekomen"
Ik vond het een hele fijne ervaring! Maar inderdaad wel best intens. Ja er is inderdaad best wel wat losgekomen, maar vooral in de positieve zin! Al had ik gisterenavond na de workshop wel ineens barstende hoofdpijn.

Wat heb je nodig?

Je doet mee vanuit je eigen huis. Je kiest zelf de meest comfortabele plaats: de woonkamer, de keuken, de slaapkamer. Alles kan. Zolang je daar maar een snelle toegang hebt tot het internet.

Je kijkt mee op een toestel naar keuze: internet-tv, computer, laptop, tablet of mobiele telefoon. Zorg ook voor een werkblad zodat je tijdens de workshop kunt tekenen.

Fineliners

Een paar zwarte stiften 0,8 - 1,0 mm

Albumbladen

Een paar bladeren wit papier A4 / A3

Twinmarkers

Dubbelzijdige viltstiften op alcohol basis

Kleurpotloden

Vettige kleurpotloden hoge Kwaliteit

Door wie?

Ik ben Aleksandra Staal, gecertificeerd Neurographica-instructeur, en oprichter van het Neurographica Center Belgium. Tijdens jouw tekenproces zal ik je begeleiden met behulp van mijn coachingsvragen.

Deze workshop organiseren we samen met Greet Van de Paer van "Great Service", businesscoach voor virtual assistants. Greet is er om, indien gewenst, je te helpen de inzichten die je tijdens de workshop opdoet, te vertalen naar concrete acties om jouw bedrijf verder uit te bouwen.

    Je kunt niet tekenen?

Prima! De grootste troef van Neurographica is zijn eenvoud.

Het enige wat je nodig hebt is een wat tekenmateriaal en de nieuwsgierigheid om jezelf beter te leren kennen.

Teken de NeuroBoom van je droombedrijf!

Je ontdekt nieuwe mogelijkheden en groeikansen en komt weer in jouw kracht te staan. 

Koop nu
De workshop is beschikbaar direct na betaling. Je krijgt zes maanden de tijd om hem te volgen