Neurographica OFFLINE workshop

“Wat voor geluksvogel ben ik!”

Maak een tekening op neurographische wijze. Versterk je zelfbeeld en je zelfvertrouwen.

Neurographica Center - tijd

Ongeveer 3,5 uur

Neurographica Center - locatie

2275 Lille, Belgie

Neurographica Center

65 euro

Waarover gaat de workshop?

Iedereen kan eens een draad kwijt in het leven. Je kunt alleen die draad terug oppakken als je startpositie goed kent. Je moet weten wat je sterke en zwakke kanten zijn, zodat je de sterke kanten kunt benutten en de zwakke kunt voeden of de impact ervan minimaliseren.

Hoe gaan we te werk?

De tekening die je maakt, wordt opgebouwd volgens een neurografisch algoritme. Er is géén voorkennis en tekenvaardigheden nodig. Bij de start van de workshop leg ik de basistechnieken van Neurographica® uit.

Dit is wat deelnemers zeggen na de workshop

"tevreden, rustig en vol vertrouwen"

In de workshop “Wat voor geluksvogel ben ik!” nodigt Aleksandra je uit om via het beeld van een vogel contact te maken met je zelfvertrouwen en wat je daarin belemmert. De vogel staat stevig op zijn pootjes, terwijl je stap voor stap – cirkel voor cirkel – de vleugels vult met eigenschappen en talenten van jezelf, dingen waar je dankbaar voor bent, mensen die je steunen,… En zo tekent zich in de loop van de workshop jouw persoonlijke vogel af. Ik was meer dan blij met mijn “geluksvogel” die me opeens deed denken aan de haan van Portugal. Volgens Google staat die symbool voor geluk, integriteit, eer en vertrouwen. En dat drukt helemaal uit hoe ik me voelde op het einde van de workshop: tevreden, rustig en vol vertrouwen.

Sofie

"Wat een geluksvogel ben ik dat ik mee kon doen"
Wat een geluksvogel ben ik dat ik mee kon doen aan de offline workshop "Geluksvogel" en zo kennis mocht maken met Neurographica maar ook met al mijn mooie persoonlijke eigenschappen en talenten. Aleksandra neemt je op een rustige en professionele manier mee in het creëren van jouw eigen geluksvogel die vanuit je onderbewuste ontstaat. Op een manier die ik niet kan uitleggen ben ik sinds de workshop opgeruimder in mijn hoofd en lijkt het of alles wat meer helder is geworden over wat mijn missie is. Door de workshop ben ik zelfs geïnspireerd om weer wat meer te doen met mijn creativiteit. Dankjewel Aleksandra.

Nicole

Door wie?

Mijn naam is Aleksandra Staal. Ik ben gecertificeerd Neurographica instructeur, Neurographica coach en bezieler van het Neurographica Center.

Ik kijk ernaar uit om tijdens de workshop  jou te mogen begeleiden in je tekenprocess.

Waarom deze workshop?

Tekenen met neurographische technieken

Bewust worden van je eigen kwaliteiten, talenten en vaardigheden

Je zelfbeeld versterken 

Je zelfvertrouwen vergroten

Neurographica offline workshop

"Wat voor geluksvogel ben ik!"


  • 2275 Lille, België 
  •  Prijs: € 65,-
  • Duur: ongeveer 3,5 uur
  • Alle materiaal inbegrepen
  •  Koffie, thee, water en versnaperingen zijn voorzien
  •  Tekenen in kleine groep. Aantal deelnemers beperkt

Wat voor geluksvogel ben ik!

Doe mee in deze neurographica offline workshop. Je zult verrast zijn te ontdekken hoeveel kwaliteiten jij hebt.

Ik doe mee
Het aantal plaatsen is beperkt