"Doe wat je graag doet!"

Maar wat is dat?

gratis webinar
maandag 16 november 2020
20 u. - 22 u.
boek nu
Maak kennis met een nieuwe, inspirerende methode om jezelf beter te begrijpen.

Waarom?

Een ijsberg: wat je ziet is alleen maar het bovenste puntje. Het grootste gedeelte zit onder water. Onzichtbaar. En potentieel gevaarlijk voor de Titanics onder ons.

Zo is wat je denkt maar een fractie van wat er in je hoofd omgaat. 90% van je gedrag wordt gestuurd vanuit het onbewuste, emotionele brein.

Geen wonder dat je niet altijd duidelijk weet wat je wil of kunt zeggen wat je nodig hebt. Of dat je het gevoel hebt verloren te lopen in je eigen leven. Het is voor velen een bron van onzekerheid.

Als je je eigen gedrag beter wil begrijpen of je leven (opnieuw) in handen wil nemen, doe je er goed aan inzicht te krijgen in wat er zich onder je bewuste waterlijn afspeelt.

Dat is wat je in dit webinar leert: kijken in je onderbewustzijn.

Hoe?

Je leert enkele basisprincipes van Neurographica: een creatieve methode die je toelaat om met je onbewuste brein te communiceren. De methode maakt gebruik van een aantal eenvoudige tekentechnieken.

Je kunt niet tekenen?

Prima! Het tekentalent van een gezonde kleuter volstaat om te starten. Met een goede opleiding, oefening en begeleiding krijg je de techniek snel in de vingers.

Wat?

Wat mag je verwachten?

  • een intensief en boeiend tekenproces van twee uur
  • nieuwe inzichten over jezelf zodat je je doelen beter kunt bepalen
  • een positieve vibe rond een of meerdere belangrijke gebeurtenissen die op je afkomen
  • een verbeterde stemming
  • een boost in motivatie
  • meer lucht in je hoofd, minder vermoeid, meer ontspannen (bijvoorbeeld aan het einde van de dag)
welkom
maandag 16 november 2020
20 u. - 22 u.
boek nu

Wie?

Mijn naam is Aleksandra Staal.

Ik kan haast niet wachten om je te laten kennismaken met Neurographica. Alsof ik je de sleutel van het huis van je dromen mag komen overhandigen .

Er gaat een nieuwe wereld voor je open als je er vertrouwd mee bent. Je leert jezelf beter kennen. Je ontdekt nieuwe kansen en mogelijkheden. Je maakt betere keuzes.

Ik heb dat niet alleen bij mezelf ervaren, maar ook bij de mensen die ik heb gecoacht.

Neurographica bestaat sinds 2014. Het werd bedacht door architect, doctor in de psychologie en creatief ondernemer Pavel Piskarev. Een man uit hetzelfde hout gesneden als Elon Musk en Steve Jobs.

Met dat verschil dat hij uit Rusland afkomstig is. Net als ik. Zo ben ik Neurographica vrij snel op het spoor gekomen. Gedreven door mijn interesse in wat mensen bezielt, mijn opleiding als grafisch vormgever en mijn gevoeligheid voor schoonheid. Neurographica zit helemaal in het middelpunt van mijn persoonlijkheid.

De grootste troef van Neurographica is zijn eenvoud. Het enige wat je nodig hebt is een markeerstift, een pen, potloden, papier en de nieuwsgierigheid om jezelf beter te leren kennen.

Ik kijk ernaar uit om je in mijn webinar te ontmoeten.

graag tot dan
maandag 16 november 2020 · 20 u.
boek nu`