Neurographica online Take-off

online cursus
Dries sessie
Totaal: 8 uur training
Prijs: €165 / €195
Een intensieve en boeiende ervaring waarbij je leert hoe neurographica de deur naar je onbewuste brein opent. En hoe je met die kennis je leven richting kunt geven.

In de Neurographica Take-offcursus leer je werken met deze twee algoritmes:

• Identificatie van de intentie

• Opheffing van innerlijke beperkingen

Ze zijn uitstekende hulpmiddelen als je op een kruispunt in je leven staat en verbinding zoekt met je innerlijke energiebron of als je te maken krijgt met een van de typische problemen van deze tijd zoals stress, burn-out, depressie, overgewicht, angst of trauma's.

Er is meer

Na afloop van de Neurographica Take-off webinar:

  • ontvang je een persoonlijke supervisie op een van jouw tekeningen
  • krijg je toegang tot de gesloten groep van het Neurographica Center op Facebook
  • kan je de opname van de webinar onbeperkt bekijken
  • word je toegelaten tot vormingsprogramma's waarin nog andere algoritmes aangeleerd worden

Certificaat

Neurographica Take-off is een gecertificeerde cursus waar je de basiskennis van de methode opdoet. Deze kennis is noodzakelijk om vormingsprogramma's te volgen waarin nog andere algoritmes (voor gevorderden) aangeleerd worden.

De kennis verworven in Neurographica Take-off mag enkel toegepast worden in de privésfeer.

Het is niet toegestaan om de aangeleerde technieken voor professionele doeleinden te gebruiken in persoonlijke coaching, in cursussen en opleidingsprogramma's of in teamwerk. Ook wanneer je voor deze cursus een certificaat hebt behaald. Om Neurographica professioneel in te zetten heb je een diepgaander vorming (en dus een ander certificaat) nodig.

"Blij dat ik erbij was"

"Dankjewel, Aleksandra!
De Take-off was een heel boeiend traject. Het overtrof mijn verwachtingen. Ik had niet vermoed dat er zoveel lagen zitten in neurografie. Blij dat ik erbij was!"

"Ik heb er heel veel van geleerd en ik had niet verwacht dat ik zo nog meer aan mezelf kan gaan werken. Dank je wel."

"Ik vond het een hele fijne cursus om te volgen. Het was relaxt en ontspannen, en kan me veel brengen. Ga er zeker nog veel gebruik van maken."

"Heel hartelijk bedankt voor deze prettige, duidelijke en fijne cursus! Ik heb er veel van geleerd."

Doe mee

Wie ben ik?

Mijn naam is Aleksandra Staal.

Ik ben gecertificeerd Neurographica instructeur en coach.

Ik wil je graag Neurographica aanleren. Omdat ik ervan overtuigd ben dat het je zal helpen.

Er gaat een nieuwe wereld voor je open als je er vertrouwd mee bent. Je leert jezelf beter kennen. Je ontdekt nieuwe kansen en mogelijkheden. Je maakt betere keuzes.

Ik heb dat niet alleen bij mezelf ervaren, maar ook bij de mensen die ik heb gecoacht.

Neurographica bestaat sinds 2014. Het werd bedacht door architect, doctor in de psychologie en creatief ondernemer Pavel Piskarev. Een man uit hetzelfde hout gesneden als Elon Musk en Steve Jobs.

Met dat verschil dat hij uit Rusland afkomstig is. Net als ik. Zo ben ik Neurographica vrij snel op het spoor gekomen. Gedreven door mijn interesse in wat mensen bezielt, mijn opleiding als grafisch vormgever en mijn gevoeligheid voor schoonheid. Neurographica zit helemaal in het middelpunt van mijn persoonlijkheid.

De grootste troef van Neurographica is zijn eenvoud. Het enige wat je nodig hebt is een markeerstift, een pen, potloden, papier en de nieuwsgierigheid om jezelf beter te leren kennen.

Ik kijk ernaar uit om je in de Neurographica online Take-off cursus te ontmoeten.

graag tot dan